Középiskolai tanulmányait a Kozma Lajos Faipari Szakközépiskolában végezte, ahol asztalos és faipari technikus szakképesítést szerzett, majd a Debreceni Egyetemen építészmérnökként diplomázott. 2002-ben létrehozta saját tervezőcégét, mely főként építészettel, belsőépítészettel és projektmenedzsmenttel foglalkozik. Több nemzetközi projektben részt vett mint építészeti és vizuális szakember. 2002 óta tanít tanfolyami, illetve egyéni képzési formában építészeti vizualizációt, animációt, számítógépes tervezést és...


Pro Architectura-díjas építész. 1990-ben végzett a BME Építészmérnöki karán Diplomadíjjal. Később a Mesteriskola XIV. ciklusán, majd a BME Középülettervezési Tanszékén a DLA képzésben vett részt. Mestere Török Ferenc volt. Önálló szakmagyakorló építészként lakó- és középületek tervezésével, valamint a megvalósulás során az építkezések műszaki vezetésével foglalkozik. A JAC Épületszerkezettan című tantárgyának oktatója.

Mottó: "Hogyan formáljuk és alakítjuk a világot, melyben élünk: a társadalmi plasztika...


1988-ban a Magyar Iparművészeti Főiskolán Tervezőképző diplomát, majd 1990-ben a Magyar Iparművészeti Főiskolán Mesterképző diplomát szerzett meg. Több mint két évtizede szabadúszó belsőépítészként, bútortervezőként tevékenykedik. A legkülönbözőbb funkciójú épületek, létesítmények - mint például iroda, bemutatóterem, szépségszalon, vendégfogadó, vezérlőközpont- mellett számos kiállítást és egyedi installációt tervezett. 2000 óta a Junior Art Center mesterkurzusain oktat.
1970. március 13-án pénteken született. Külföldön töltött gimnáziumi évek után külkereskedelmi és MBA tanulmányok végeztével 1992 óta közületi terek tanácsadásával és berendezéseinek kereskedelmével foglakozik az 1994-ben alapított Europa Design Zrt. tulajdonosaként. 1995-ben a Junior Art Centerrel közösen társalapítója majd 9 évig társelnöke volt a LOSZ-nak. A Juniorban a Vállalkozási és kereskedelmi ismeretek órán kívül A jövő irodája című előadást tartja. Végzős lakberendező hallgatóknak a közösségi terek...


A Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán szerezte diplomáját. 1990-től a Team 81-82 Építész Iroda munkatársa, majd saját építész irodát hozott létre. 2007-ben indította Dávidházy Panni trend konzultánssal közös programjukat, a defo- design focust, melynek keretein belül design stratégiai workshopokat, oktatásokat, fórumokat, szakmai napokat és kiállításokat szerveznek. 2009-ben létrehozta a Design Focus Studiót, mely átfogó belsőépítészeti és arculati projecteket képvisel.

 
1997-ben diplomázott a Magyar Iparművészeti Egyetem építész szakán. Azóta belsőépítészeti tervezéssel foglalkozik. Pályáját kiállítástervezéssel és kisebb lakások újragondolásával kezdte, majd nagyobb családi házak tervezését-építését kísérte végig az engedélyeztetéstől a beköltözésig - többek között Turányi Gábor és Kapy Jenő épületein is dolgozott. 2000-től a Junior Art Center Lakberendező Iskola oktatója.1987-ben végzett a Belorusz Műszaki Egyetem faipari technológia mérnöki szakán, miután termelésben (bútorok tervezése, termelés előkészítése) dolgozott, később bútorok tervezésével és forgalmazásával foglalkozott.  2006-ban elvégezte a Junior Art Center lakberendezési iskolát és azóta teljeskörű lakberendezéssel foglalkozik. 2009-től tanít a Junior Art Centerben anyagismeretet.
A Kaposvári Egyetemen szerzett könyvtáros, majd kommunikáció szakos bölcsész diplomát. 1994-ben megszerezte a lakberendező szakképesítést a Junior Center Bt. Ifjúsági Egzisztencia Irodájában. Főként családi házak, közintézmények, ügyfélterek, üzletek, valamint irodák tervezésével foglalkozik. A Junior Art Center tanfolyamain a kezdetektől tanít, rendszeresen publikál különböző szakfolyóiratokban (Otthon, SzépLak, Royal Club, Önadózó). A Junior Art Center Lakberendező Iskola blogjának szerkesztője.


...

1986-ban nyert felvételt a Magyar Iparművészeti Főiskolára, ahol 1990-ben belsőépítész és bútor szakirányú környezeti tervező diplomát szerzett. Azóta belsőépítészként dolgozik; főként családi házak, lakások tervezésével foglalkozik, ezenkívül néhány közületi megbízást is vállalt. Rendszeresen publikál különböző szakfolyóiratokba, évekig a Magyar Televíziónak dolgozott. 20 éve tanít a Junior Art Center lakberendező tanfolyamain belsőépítészeti és lakberendezési, grafikai és színtanelméleti ismereteket.

...

1980-ban elvégezte a Brassói Műszaki Egyetemen a Mérnök-tanár, majd 1982-ben a Villamosmérnök szakot. 1991-ben diplomázott a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Világitástechnikai szakmérnök szakán. 1997-től a Magyar Elektronikai Egyesület elnökségének tagja, valamint 2001-től a Világítástechnikai Társaság elnöke. 1994-ben Bláthy-díjjal, 2001-ben pedig Urbank-díjjal, majd 2016-ban Miniszteri elismerő oklevéllel ismerték el kimagasló szakmai tevékenységét. 2011-től a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „...


Egyetemi tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán kezdte, majd második diplomáját a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Művészettörténet szakán szerezte meg. A Magyar Iparművészeti Főiskolán 1985-től, a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán 1990 óta tanít: az Építészettörténeti és Műemléki Tanszék docense, ahol építészettörténetet, művészettörténetet és tervezést is oktat. A Magyar Építészek Kamarájának alapító tagja.
1990-ben végzett a Magyar Képzőművészeti Főiskolán festő szakon.

1993 Barcsay díj; 1994, 1997 Derkovits ösztöndíj
1981-ben sikeresen diplomázott  az Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskola Magasépítő szakán, 1983-tól az Országos Műemléki Felügyelőség beruházási csoportjánál volt műszaki ellenőr. 1984-86-ig az YMÉMF Épületfenntartási Szaküzemmérnök képzésén vett részt. 1987-től önálló vállalkozóként dolgozik. 1994-ben elvégezte az ingatlan értékbecslő és forgalmazó tanfolyamot, majd a Lakberendező képzést. Önálló tervezőként főleg családi házak, kisebb középületek tervezésével, valamint lakberendezéssel foglalkozik.

...

1967-ben belsőépítész tervező művész diplomát szerzett a Magyar Iparművészeti Egyetem Építész tanszékén. 1976-ban az OPTEAM iparművész designer tervezőcsoport alapító tagja, 1987-től a Magyar Iparművészeti Egyetem Építész Tanszék tevezés tanára, 1993-96-ig tanszékvezető helyettes a Magyar Iparművészeti Egyetem Építész Tanszékén. 1996-2004-ig a Junior Art Center lakberendezés tanára.

Díjak: 1980 Formatervezési nívódíj; 1995 Ferenczy Noémi művészeti díj 
1970-ben végezte el az Ybl Miklós Építőipari Főiskola Magasépítő szakát. 1980-ban a Magyar Iparművészeti Főiskolán Belsőépítész iparművész diplomát szerzett. A Kanizsa Bútorgyár tervezője volt volt 7 évig majd a szaksajtó irányába fordult. 10 évig volt a Lakáskultúra, az Otthon, illetve a SzépLak főmunkatársa. Közben megalapította cégét, amelynek főprofilja a belsőépítészeti tervezés, de reklámgrafikával, kiadványtervezéssel is foglalkozik. 1996-tól 2007-ig a Junior Art Center oktatógárdájának a tagja volt....


1992-ben végezte el a Képző és Iparművészeti Szakközépiskola díszítő festő szakát. Ezt követően majd húsz évig kortárs és iparművészeti galériák vezetésével foglalkozott, végül önálló vállalkozásként kis magángalériát nyitott. Egyik alapító tagja a Magyar Művészeti Műhely Egyesületnek. Mint kreatív ember, a belsőépítészet és a lakberendezés területén tevékenykedik, melyhez a tanulmányait a Junior Art Center Lakberendező Iskolában végezte, ahol 2006-ig óraadóként színtan és grafika előadásokat tartott.

...

Egyetemi tanulmányait 1979-től 1984-ig végezte a Magyar Iparművészeti Főiskola Belsőépítész tanszékén. Kozma Lajos Kézműves Iparművészeti Ösztöndíjban részesült. 1984-tól tanított a Unicat Design Stúdióban, 1997-től a Magyar Iparművészeti Főiskolán. A Kozma Lajos-díjas beszámoló kiállítása az Iparművészeti Múzeumban volt. 1993-ban Milánóban a Studio Zeusban állított ki, majd többször Németországban. 1995-ben a VAM Design Stúdióban rendezett tárlatot. 1994 óta szabad foglalkozású tervezőként dolgozik.

...

Pécsett lett építészmérnök (Pollack Mihály Műszaki Főiskola), majd Budapesten az Iparművészeti Főiskolán lett belsőépítész, bútortervező. Elvégezte a mérnökök számára szervezett, formatervezői továbbképző programot (MIF). Kezdeményezője, létrehozója és első intézetvezetője volt a Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének. Építészeti, belsőépítészeti tervező vállalkozása van, amelynek cégvezetője. 1996-2009-ig a Junior Art Center anyag- és áruismeret tanára.
1986-91-ig a Magyar Képzőművészeti Főiskola Festő szakos hallgatója, mestere Tölg-Molnár Zoltán. 1990-ben diplomázott, 1991-ben Derkovits ösztöndíjat kapott. Tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének, a Magyar Festők Társaságának, a Magyar Grafikusművészek Szövetségének és a Magyar Papírművészeti Társaságnak, utóbbinak 1999 óta alelnöke.